Vorige | Volgende

Beerzestraat 46 DEVENTER

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 2 oktober 2018 vanaf 10:30 uur. Object Tussenwoning met vrijstaande berging aan de Beerzestraat 46, 7417 CA Deventer. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 oktober 2018 vanaf 10.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging 11 september...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1962
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 2 oktober 2018 vanaf 10:30 uur.

Object
Tussenwoning met vrijstaande berging aan de Beerzestraat 46, 7417 CA Deventer.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 oktober 2018 vanaf 10.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
11 september 2018, 17:00 – 18:00 uur en/of 25 september 2018, 12:30 – 13:30 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via telefoon 020 589 30 10.

Gebruik
Voor zover bekend is het registergoed in gebruik bij de eigenaar, dan wel in gebruik gegeven aan derden.

Huurbeding
Bij beschikking van Rechtbank Overijssel de dato 31 augustus 2018 is verlof verleend om het huurbeding in te roepen met een ontruimingstermijn van 30 dagen na de betekening van de beschikking.

Locatie
De woning ligt binnen de bebouwde kom van Deventer in een woonwijk, diverse voorzieningen in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij uitvalswegen circa 6 kilometer van de A1 en diverse provinciale wegen in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond: Entree, toilet met fontein, meterkast, trapopgang, trapkelder, werk-/slaapkamer, woonkamer, half open keuken, serre (aangebouwd) en toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van wastafel en douche.
Kapverdieping: vliering

Woonoppervlakte
Circa 79 m2 (bron BAG-viewer)

Voorzieningen
De woning is voorzien van een elektrische installatie met aardlekschakelaars en centrale verwarming (merk Vaillant bouwjaar onbekend)

Bouwjaar
Circa 1962 (bron BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen die gedeeltelijk voorzien zijn van dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief
installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. De gepubliceerde foto's zijn ter indicatie, de op de foto's aanwezige roerende zaken zijn geen onderdeel van de veiling.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
79 m²
Externe bergruimte
8 m²
Bruto inhoud
250 m³
Perceeloppervlakte
140 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant

Kadastrale gegevens

Gemeente
Deventer
Sectie
G
Perceel
243
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, zuid, 6.10 x 14.10 m
Oppervlakte
73 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Beerzestraat 46 DEVENTER

naar Beerzestraat 46 DEVENTER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand