Vorige | Volgende
veiling

't Dorp 94 F Heesch

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 26 september 2019 vanaf 10:30 uur van: Registergoed Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping met berging en parkeerplaats op de begane grond, plaatselijk bekend als 't Dorp 94-F, 5384 MD Heesch, kadastraal bekend gemeente Heesch, sectie A, nummer 6673, appartementsindex 5. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 172 p/m
Bouwjaar
1880
Ligging
In centrum

Omschrijving

Online executieveiling 26 september 2019 vanaf 10:30 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping met berging en parkeerplaats op de begane grond, plaatselijk bekend als 't Dorp 94-F, 5384 MD Heesch, kadastraal bekend gemeente Heesch, sectie A, nummer 6673, appartementsindex 5.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 september vanaf 10:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 11 september 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het appartement te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het appartement is gelegen in het centrum van Heesch, diverse voorzieningen op loopafstand aanwezig.

Bereikbaarheid
De rijksweg A59 ligt op circa 2 kilometer afstand.

Indeling
Centrale entree met toegang tot de verschillende appartementen. Ingang tot het appartement op de eerste verdieping.
Entree/hal met CV opstelling en toilet. Vanuit de hal toegang tot badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit woonkamer toegang tot 2e slaapkamer en terras.

Woonoppervlakte
Circa 113 m² (Bron: BAG-viewer)

Voorzieningen
Er zijn voorzieningen in het appartement aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1880 (Bron: BAG-viewer) en volgens ingewonnen informatie geheel gerenoveerd in 2007.

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevels metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "Vereniging van Eigenaars gebouw 'Diligence' aan 't Dorp te Heesch" wordt gevoerd door Het VvE Beheer in Best. Volgens opgave van de administrateur van de Vereniging van Eigenaars bedragen de servicekosten € 171,82 per maand. Op 16 augustus 2019 bedroeg het aandeel in het reservefonds € 7.806,67.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen tot en met augustus 2019 € 3.449,56.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. De plattegronden zijn niet door ons vervaardigd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 172 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
113 m²
Bruto inhoud
290 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heesch
Sectie
A
Indexnummer
5
Perceel
6673
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's

Kaart 't Dorp 94 F Heesch

naar 't Dorp 94 F Heesch
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand