Vorige | Volgende
Verkocht

Waarderweg 20 MONTFORT

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Een manege, plaatselijk bekend als "De Boshoeve" bestaande uit een buitenbak, twee binnen rijhallen, opslagruimte, een kantine met keukengelegenheid, bar en toilettengroepen. Vanuit de kantine is er uitzicht op de twee binnen rijhallen. Onder de kantine is een ruime kelder, van buitenaf toegankelijk middels een lange hellingbaan. Deze kelderruimte heeft dienst gedaan als berging en autostalling....

Kenmerken

Soort object
Leisure
Type
Manege
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht

Omschrijving

Een manege, plaatselijk bekend als "De Boshoeve" bestaande uit een buitenbak, twee binnen rijhallen, opslagruimte, een kantine met keukengelegenheid, bar en toilettengroepen. Vanuit de kantine is er uitzicht op de twee binnen rijhallen. Onder de kantine is een ruime kelder, van buitenaf toegankelijk middels een lange hellingbaan. Deze kelderruimte heeft dienst gedaan als berging en autostalling.
Boven de kantine een ruim appartement bestaande uit 3 slaapkamers, badkamer en een woonkamer met open keuken.
De bijbehorende boerderij aan de voorzijde bestaat uit een aantal woningen. Wij hebben slechts het rechterdeel van de boerderij kunnen bezichtigen. Dit betreft een woning op de begane grond en een appartement aan de achterzijde op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van deze boerderij is een stal aangebouwd met daarin circa 15 paardenboxen en een paar wasplaatsen. Het buitenterrein heeft de afgelopen tijd dienst gedaan als opslag (o.a. voor autobanden).

Aan de linkerzijde van het perceel ligt een grote buitenbak. De omheiningen zijn verwijderd.

Geïnteresseerden dienen zich zelf te verzekeren van de mogelijkheden en in hoeverre het door hun beoogde gebruik mogelijk en/of toegestaan is. Men kan zich hiervoor wenden tot de lokale overheid (gemeente).

Biedingen dienen vergezeld te gaan van een kopie ID bewijs en/of gegevens van de kamer van koophandel.

Door het uitbrengen van een bieding wordt verkoper niet gebonden. Overeenstemming wordt pas bereikt na uitdrukkelijke gunning door verkoper.
Verkoper geeft geen garanties t.a.v. het gebruik, de (bouwkundige) staat, dan wel de geschiktheid van het verkochte. De in deze informatie genoemde details en afmetingen zijn indicatief en slechts globaal. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Leisure
Type
Manege
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Leisure

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Montfort
Sectie
E
Perceel
1121
Oppervlakte
4230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Waarderweg 20 MONTFORT

naar Waarderweg 20 MONTFORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand