Vorige | Volgende

Van Diemenstraat 84 ENSCHEDE

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 29 mei 2018 vanaf 11:00 uur Object Van Diemenstraat 84, 7535 AP Enschede Twee-onder-één kap woning Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 29 mei 2018 vanaf 11.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Geen mogelijkheid tot bezichtiging...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1931-1944
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 29 mei 2018 vanaf 11:00 uur

Object
Van Diemenstraat 84, 7535 AP Enschede
Twee-onder-één kap woning

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 29 mei 2018 vanaf 11.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Geen mogelijkheid tot bezichtiging

Omschrijving
Twee-onder-één kap woning met ondergrond en tuin

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen binnen de bebouwde kom aan de rand van Enschede, diverse voorzieningen in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer en uitvalswegen (A35/N35) in de directe nabijheid.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Begane grond: Entree, trapopgang, woonkamer met erker en een keuken.
1e etage: Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer.
2e etage: Zolder met dakraam aan de achterzijde.

Voorzieningen
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden, derhalve is er geen informatie over de voorzieningen.

Bouwjaar
Ca. 1935.

Bouwaard
Traditioneel gebouwd met gevels uitgevoerd met metselwerk in spouw, gefundeerd op staal. De woning is voorzien van houten kozijnen met op zicht gedeeltelijk dubbel glas. Het dak is gedekt met pannen.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
97 m²
Bruto inhoud
262 m³
Perceeloppervlakte
185 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lonneker
Sectie
O
Perceel
9804
Oppervlakte
185 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Zuid, 6 x 12 m
Oppervlakte
72 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Van Diemenstraat 84 ENSCHEDE

naar Van Diemenstraat 84 ENSCHEDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand