Vorige | Volgende
Verkocht

Teakhout 18 A ZAANDAM

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen : EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268; juncto 3:254 BW) 16 APRIL 2018 's-middags nà 16.30 uur in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. Juridische omschrijving : 1. het recht van erfpacht met betrekking tot het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een woning op de vierde verdieping en berging gelegen op de begane grond van het...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 65 p/m
Bouwjaar
2011
Ligging
In centrum, in woonwijk

Omschrijving

Algemeen :
EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268; juncto 3:254 BW) 16 APRIL 2018 's-middags nà 16.30 uur in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam.

Juridische omschrijving :
1. het recht van erfpacht met betrekking tot het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een woning op de vierde verdieping en berging gelegen op de begane grond van het gebouw "Galilei" in het complex Murano gelegen te 1507 EM ZAANDAM, Teakhout 18 A, kadastraal bekend gemeente ZAANDAM, sectie K, complexaanduiding 12719, appartementsindex 964,
2. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een
parkeerplaats in de parkeergarage gelegen op de begane grond van het
complex "Murano Zaanstad" gelegen te ZAANDAM, HOUTVELDWEG,
kadastraal bekend gemeente ZAANDAM, sectie K, complexaanduiding
12719, appartementsindex 720.

Locatie:
De Teakhout is een appartementencomplex aan de westkant van het vernieuwde stadscentrum van Zaandam. Het NS station ligt op loopafstand. De passage erdoorheen vormt het sluitstuk van de stadsvernieuwing en voert naar culturele en culinaire neuring van de binnenstad. De bioscoop, het theater, restaurants, terrasjes en café's dus. Over de shopbeleving hoeven we niet zoveel te zeggen. Noem Primark, Zara, Coolcat en je ziet dat Zaandam voorop loopt in het winkelaanbod. Aangevuld met al die lokale ondernemers met hun specialiteiten. Supermarkten vind je dichtbij, je loopt zó naar zowel de AH als de DEEN voor je dagelijkse boodschappen.

Gebruik/Oplevering:
Voor zover Verkoper bekend is het Registergoed mogelijk in gebruik bij derden zonder toestemming van de hypotheekhouder. De hypotheekhouder heeft een verzoekschrift ingediend bij de voorzieningenrechter voor het inroepen van het huurbeding.

Indeling:
De indeling is als volgt:
Begane grond: Algemeen entree met liften naar de verdiepingen.
Vierde verdieping: Entree, hal met toegang tot de slaapkamer, badkamer, toiletruimte en woonkamer. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.
Onderbouw: In de onderbouw is een berging alsmede een parkeerplaats.

Oppervlakte(n):
De direktiemakelaar is in de gelegenheid gesteld om het registergoed van binnen op te nemen. Het appartement heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 60 m² (niet conform de NEN2580-norm opgemeten).

Bijzonderheden canonverplichting:
Op basis van artikel 5 lid 3 van de akte van levering, is BKZ bevoegd het percentage van de grondwaarde waarop de verschuldigde canon is gebaseerd (en daarmee de verschuldigde canon), telkens na verloop van een periode van 10 jaren, derhalve voor het eerst op 10 jaar na akte datum, te herzien aan de hand van de marktrente. Met ingang van het elfde jaar is de erfpachter een jaarlijkse canon verschuldigd op basis van deze getaxeerde grondwaarde en de dan vastgestelde marktrente, met dien verstande dat deze canon nooit lager kan zijn dan de oorspronkelijke canon bij vestiging van het recht van erfpacht.

BKZ heeft nu reeds gekozen om gebruik te maken van deze bevoegdheid om de canon voor het eerst komende verleningsperiode van 10 jaar gelijk te stellen aan de vermelde canon in de akte a € 2.582,40. In jaar 21 zal de canon wel worden herzien conform de akte, maar BKZ zal een eventueel daaruit voortvloeiende verhoging van de canon pas doorvoeren met ingang van jaar 26. Aangezien dit geen verlaging kan zijn, is dit nooit in het nadeel.

In het tiende jaar heeft erfpachter eenmalig de mogelijkheid de erfpacht eeuwigdurend af te kopen voor een bedrag van twintig (20) keer de canon. De koopsom van de grond (dat wil zeggen de met het aan erfpachter uitgegeven erfpacht corresponderende bloot eigendom) bedraagt vervolgens een euro (EUR 1,00).
Blijkens een schrijven van de grondeigenaar de dato twaalf maart tweeduizend achttien kan koper ook direct na de verkrijging van het Registergoed sub 1 de canon eeuwigdurend afkopen conform de hiervoren gemelde regeling. Er zal dan geen verrekening van de nog resterende kwijtscheldingsperiode plaatsvinden.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent wat is medegedeeld of waarvan mededelingen achterwege is gebleven. Zie veilingvoorwaarden.

Plokpenning:
De plokpenning bedraagt 1% van het hoogste opbod exclusief B.T.W. ten laste van de verkoper.

Veilingnotaris:
Eén van de notarissen van CMS Derks Star Busmann, notarissen,
Parnassusweg 737, 1077 DG Amsterdam. Het dossier is in behandeling bij:
Mevrouw F. Coll
Telefoon: +31 20 301 62 79
Email: feliz.coll@cms-dsb.com

Gunning:
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken uiterlijk 5 werkdagen na de veiling, uiterlijk om 17:00 uur, van het betreffende perceel.

ALLES VOLGENS INGEWONNEN INFORMATIE.
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend aan het adres van de vorengenoemde notaris. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan. Verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de verkregen informatie zoals vernoemd in deze brochure.

De veilingcondities:
De veilingvoorwaarden zullen 30 dagen vóór verkoopdatum gepubliceerd zijn op www.veilingnotaris.nl, alsmede op www.eersteamsterdamse.nl

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 65 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zaandam
Sectie
K
Indexnummer
964
Perceel
12719
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In centrum, in woonwijk

Garage

Soort garage
parkeerkelder
Capaciteit
1

Foto's

Kaart Teakhout 18 A ZAANDAM

naar Teakhout 18 A ZAANDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand