Vorige | Volgende

Oude Deldenerweg 125 ENSCHEDE

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 27 maart 2018 vanaf 14:00 uur Object: Oude Deldernerweg 125-290, 7548 PM Enschede Vakantiechalet (sta caravan, drie onderstellen) Inleiding: Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 27 maart 2018 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging: 6...

Kenmerken

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 65 p/m
Bouwjaar
1991-2000
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom

Omschrijving

Online executieveiling, 27 maart 2018 vanaf 14:00 uur

Object:
Oude Deldernerweg 125-290, 7548 PM Enschede
Vakantiechalet (sta caravan, drie onderstellen)

Inleiding:
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 27 maart 2018 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging:
6 maart 2017, 16:00 – 17:00 uur en/of 20 maart 2017, 12:00 – 13:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Omschrijving:
Het vrijstaande vakantiechalet (stacaravan, drie onderstellen) telt 1 woonlaag met tuin rondom.

Huurgegevens:
Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren, is het object ten tijde van de inspectie niet verhuurd.

Locatie:
Recreatieterrein/camping aan de Oude Deldernerweg.

Bereikbaarheid:
Het vakantiechalet is gelegen op een camping/recreatiepark, plaatselijk bekend als "Camping Buytenplaats". De bereikbaarheid is goed te noemen, met voldoende parkeergelegenheid op het park.

Indeling:
Hal, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer met hoekkeuken, schuifpui naar de tuin en doorgang naar de derde slaapkamer met inloopkast.

Voorzieningen:
In het vakantiechalet zijn wel voorzieningen aanwezig ten bate van gas, water en elektra. Echter ten tijde van inspectie was het vakantiechalet niet aangesloten op deze voorzieningen.

Bouwjaar:
Circa 2000.

Bouwaard:
Buitenwanden van geïsoleerde sandwichpanelen en een zadeldak met aluminium dakplaten met dakpanmotief. Vloer van de begane grond is van hout uitgevoerd op een staalconstructie. Gevels met beplating, houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbelglas.

Milieu:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien de onbekendheid van het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse:
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen
tank ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming:
Het vakantiechalet heeft de bestemming recreatiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan en de gemeente Enschede heeft aangegeven hierop regelmatig controles uit te oefenen.

Bijzonderheden:
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken daar het een recreatiewoning betreft die niet permanent bewoond mag worden Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan of die delen die zich als fundering verhouden tot het verkochte. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Overig:
Het vakantiechalet valt onder de huisregels van Camping Buytenpaets, Boekelo. De huisregels zijn als bijlage bijgevoegd. De servicekosten voor de parkvereniging bedragen € 780,00 (incl. BTW) per jaar.

Onderhandse bieding:
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 12 maart 2018 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V., t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.veilingnotaris.nl
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie:
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten:
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting:
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties:
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
De door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.


Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 65 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
82 m²
Bruto inhoud
205 m³
Perceeloppervlakte
424 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lonneker
Sectie
I
Perceel
3354
Oppervlakte
424 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Oude Deldenerweg 125 ENSCHEDE

naar Oude Deldenerweg 125 ENSCHEDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand