Vorige | Volgende

Magdalenastraat 4 HEERLEN

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 22 mei 2018 vanaf 10.00 uur Object: Magdalenastraat 4, 6413 HD Heerlen Tussenwoning Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 22 mei 2018 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Geen mogelijkheid tot bezichtiging Omschrijving...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1945-1959
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 22 mei 2018 vanaf 10.00 uur

Object:
Magdalenastraat 4, 6413 HD Heerlen
Tussenwoning

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 22 mei 2018 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Geen mogelijkheid tot bezichtiging

Omschrijving
Tussenwoning met ondergrond, erf en tuin

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in Heerlen in een woonwijk met gevarieerde bebouwing, ca. 3 kilometer van de Brunssummerheide.

Bereikbaarheid
Gelegen binnen de bebouwde kom, met lokale en bovenlokale bereikbaarheid, met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Indeling
De vermoedelijke indeling van de woning is:
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer, aanbouw met keuken
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer
2e verdieping: bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap.

Voorzieningen
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden, derhalve is er geen informatie over de voorzieningen.

Bouwjaar
Circa 1956.

Bouwaard
Voor- en zijgevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De kozijnen zijn van kunststof en met dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
83 m²
Overige inpandige ruimte
56 m²
Bruto inhoud
360 m³
Perceeloppervlakte
123 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerlen
Sectie
A
Perceel
5744
Oppervlakte
123 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, oost, 6 x 11 m
Oppervlakte
42 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Magdalenastraat 4 HEERLEN

naar Magdalenastraat 4 HEERLEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand