Vorige | Volgende

Hoofdweg 90 FINSTERWOLDE

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 5 april 2018 vanaf 10.00 uur Object: Hoofdweg 90, 9684 CK Finsterwolde Woonhuis (vrijstaand) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 5 april 2018 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging 20 maart 2018, 16:00 – 17:00 uur en/of 4...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Ligging
Aan rustige weg, in centrum

Omschrijving

Online executieveiling, 5 april 2018 vanaf 10.00 uur

Object:
Hoofdweg 90, 9684 CK Finsterwolde
Woonhuis (vrijstaand)

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 5 april 2018 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
20 maart 2018, 16:00 – 17:00 uur en/of 4 april 2018, 13:00 – 14:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Omschrijving
Woonhuis (vrijstaand) met ondergrond, erf en tuin

Huurgegevens
Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren, is het object ten tijde van de inspectie niet verhuurd en niet bewoond.

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van het dorp op loopafstand van de lokale supermarkt. Finsterwolde is een dorp gelegen op circa 10 kilometer van Winschoten en circa 6 kilometer van Blauwestad.

Bereikbaarheid
Gelegen binnen de bebouwde kom aan een doorgaande weg. De rijksweg A7 is circa 10 kilometer verwijderd.

Indeling
Entree, hal, meterkast, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken, achtergang met toilet en badkamer en twee slaapkamers, bijkeuken en trapopgang.
Verdieping ingedeeld met zolderberging, CV ruimte en zeer eenvoudige slaapruimte.
In de tuin is een garage en een schuur.

Voorzieningen
In de woning zijn wel voorzieningen aanwezig ten bate van gas, water en elektra. Echter ten tijde van inspectie was de woning niet aangesloten op deze voorzieningen.

Bouwjaar
Circa 1890.

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De kozijnen zijn deels hout en deels kunststof en gedeeltelijk met dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren.
Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Overig
Woning en tuin zijn slecht onderhouden, gaten in het dak waar het door naar binnen regent. Met betrekking tot de bouwkundige staat van het Registergoed heeft de gemeente Oldambt nog geen aanschrijving verzonden. De gemeente Oldambt verzoekt koper in de veiling om contact op te nemen met de gemeente om de plannen met betrekking tot het Registergoed door te nemen.
Recht van overpad

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl
Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
De door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
220 m²
Bruto inhoud
425 m³
Perceeloppervlakte
570 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Finsterwolde
Sectie
H
Perceel
869
Oppervlakte
570 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, 5 x 10 m
Oppervlakte
50 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Foto's

Kaart Hoofdweg 90 FINSTERWOLDE

naar Hoofdweg 90 FINSTERWOLDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand