Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

NVM
Makelaarsvereniging Amsterdam
Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling
Funda
NWWI
BVA
BOG

Historisch aanbod:

bijlage | terug
Derde Kostverlorenkade 5 P, Amsterdam
gemeente:Amsterdam
buurt:Oud-West
soort object:Appartement
bouwjaar:1988
oppervlakte:45 m2
tuin:Nee
balkon:Ja, aan de waterzijde
verwarming:c.v.
isolatie:dubbel glas

bijlage:

Bekijk bijlageVerkocht
Beschrijving:
Algemeen:
Een bijzonder, mooi, modern en super gelegen 2-kamer appartement met een oppervlakte van circa 45m˛, gelegen op de bovenste verdieping (mét lift!) met vrij uitzicht over de Kostverlorenvaart!

De Derde Kostverlorenkade ligt midden in Oud West, tegenwoordig Stadsdeel West. Deze omgeving blijkt steeds weer geliefd te zijn, mede vanwege de prima ligging ten opzichte van het centrum en alle voorzieningen die zich in de buurt bevinden.
De vrije ligging aan het water, langs de staande masten route (de doorvaarroute tussen het IJ en de Nieuwe Meer en uiteindelijk Zeeland). In het vaarseizoen wemelt de vaart van (zeil)boten en andere pleziervaartuigen wat een unieke en gezellige aanblik geeft.
Voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafés zijn volop in de buurt aanwezig. Zowel de Kinkerstraat als de Jan Pieter Heijestraat en de Overtoom liggen op loopafstand. Ook het gezellige Vondelpark is in 5 minuten te bereiken voor een wandeling of picknick.
Openbaar vervoer is binnen handbereik en via het Surinameplein zijn de ringweg
A-10 en de A-4 binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Het appartement ligt op de 5e (bovenste) verdieping. Via de centrale entree met lift is de woning bereikbaar. Men komt binnen in de gang, met direct aan de linkerkant de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar.
De badkamer is voorzien van een ruime douche, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. Vervolgens, grenzend aan de badkamer maar met toegang vanuit de gang, het separate toilet.
Aan de voorzijde ligt de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er een werkelijk magnifiek uitzicht over de omgeving en, zoals reeds genoemd, het water van de Kostverlorenvaart.
Eveneens aan de voorzijde ligt het gezellige terras met de hele dag zon. Hier is het na een lange werkdag helemaal goed toeven!
Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en een CV installatie.
Tot slot is er in de onderbouw nog een eigen berging gelegen.

Kortom, een bijzonder leuk appartement op een super locatie, dat zó te betrekken is.

De Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaren Derde Kostverlorenkade 5, Amsterdam. De VvE is ingeschreven in het handelsregister (K.v.K. Amsterdam) onder nummer 34390925.
De administratie wordt in eigen beheer gevoerd.
De servicekosten bedragen € 75,00 per maand. Op 31 december 2011 bedroeg het saldo van het reservefonds (totaal) € 41,344,00

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op EIGEN GROND!

Parkeren:
Momenteel geldt er in het vergunningengebied West 20-2 een wachttijd voor een parkeervergunning (ruim 24 maanden, peildatum 1 oktober 2012, bron Cition). Kijk voor meer (actuele) informatie op www.cition.nl.

Oplevering: in overleg
Foto's:

3e Kostverlorenkade 33 | 1054 TR Amsterdam | T: 020 589 3010 | F: 020 589 3019 | E: info @khmakelaardij.nl

© 2006 - 2014 Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. | Powered by GiantSites